Köksrenovering

Prisvärd köksrenovering med Rot-avdrag

Att genomföra en köksrenovering i dagsläget kan vara värt väldigt mycket pengar – både vid en eventuell vidareförsäljning och gällande arbetskostnader.  Vi jobbar självklart enligt Rot-avdrag om du som kund vill det och vi kan dessutom sköta om allt krångligt pappersarbete som rör detta.

Vi har stor vana av detta och hjälper dig gärna. Se till att genomföra din renovering med rot-avdraget!

Att genomföra en köksrenovering gör man främst för sin och familjens skull. Köket utgör trots allt en central del av bostaden och då det är just där man spenderar många timmar per vecka så är det viktigt att detta är fräscht och håller en hög standard. Har man ett fint kök – ja, då blir det också betydligt trevligare att laga mat.

Vi har lång erfarenhet av all slags köksrenovering i Stockholm och vi kan dessutom – till skillnad från många andra företag i Stockholm – erbjuda våra kunder kompletta lösningar där vi sköter om varje detalj med arbetet. Detta är något som du verkligen tjänar på i längden!

En renovering tjänar du på

Står du inför att sälja din bostad i Stockholm så rekommenderar vi att du först kontaktar oss för en att renovera köket – det behöver inte vara ett omfattande arbete utan kan ske i ett mer uppfräschande syfte.

Vi kan det mesta om hur man med små medel får det mest slitna kök att se attraktivt ut. Hör av dig så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att öka värdet på din bostad i Stockholm.

nöjd familj i sitt nyrenoverade kök i Stockholm

Kvalitativ och säker köksrenovering i Stockholm

Vis har alla certifikat för att hjälpa just dig att nå dina drömmars kök och som en extra trygghet för dig som kund så ser vi gärna att du kontaktar tidigare kunder till oss. Vi har genom åren skaffat oss en stor skara av nöjda kunder som vi är ytterst stolta över att de fungerar som referenser till oss.

Att du som kund ska kunna lita på oss vid din köksrenovering i Stockholm är för oss en självklarhet och vi vet att branschen under senare år drabbats av många fuskjobb utförda av oseriösa aktörer. Här vill Händiga Männen skilja sig från mängden och genom våra referenser så visar vi att vi inte har något att dölja. Referenser och nöjda kunder är absolut nödvändigt och detta tycker vi att du som kund ska ta fasta på.

Renoveringen av köket ska ske tryggt, effektivt, säkert och till ett rimligt pris – och vi hoppas att även du ska bli en av de nöjda kunder som rekommenderar oss.

Välkommen att kontakta oss redan idag!

Våra mål med arbetet

Vid varje uppdrag – stort som litet – så använder vi oss av samma formel. Vi jobbar alltid för att tidsplanen ska hållas, att hålla den budget vi satt upp och att du som kund ska återkomma till oss. Även om vi är experter på köksrenovering så har vi en otroligt bred kompetens och kan hjälpa dig även med andra projekt i ditt hem.

Vi vet vikten av att ha nöjda kunder och därför tillåter vi oss aldrig att misslyckas. Vi vill att våra kunder ska återkomma och att de ska rekommendera oss till vänner, släkt och övriga bekanta.

För oss handlar det om att varje uppdrag vi åtar oss ska genomföras på absolut bästa sätt och därför gör vi ingen skillnad på ett stort uppdrag eller ett mindre.

Vår formel och de ord vi följer har gjort oss till det vi är idag och vi ser ingen anledning att byta inriktning. Vi ska fortsätta vara det självklara valet för en köksrenovering i Stockholm.

Kontakta oss redan idag. Du når oss via mejl, via telefon eller genom att fylla i kontaktformuläret här på sidan.

Vill du få en bättre bild och lära känna vårt härliga gäng så är du naturligtvis välkommen in på vårt kontor för en god kopp kaffe – dörren står alltid öppen för våra kunder.

Vi återkommer inom kort med en offert på din köksrenovering!